0769 041 711
info@dallesgo.ro

Andrada Sas – Wedding Planner : “Mă întreabă foarte des lumea dacă e greu să organizezi o nuntă si răspunsul este că nu este greu dacă știi ce ai de făcut.”


Andrada este unul dintre cei mai experimentati wedding planneri independenti din Romania, cu o experienta de peste 6 ani in domeniu. S-a apucat de propriul business ca autodidact, renuntand la o cariera stabila in publicitate. Acum, apropiindu-se de cea de-a o suta nunta organizata, isi doreste mai mult ca niciodata sa contribuie la dezvoltarea unui domeniu care face inca primii pasi pe piata din Romania.
 
DallesGO : Hai sa ne cunoastem !
 
Andrada Sas : Numele meu este Andrada Sas și sunt wedding  planner-ul din spatele Theweddingstyler.ro
 
DallesGO : Ce curs vei tine la DallesGO?

Andrada Sas : Cursul pe care îl propun la DallesGO este un curs complet, complex și aș zice eu că este un curs foarte necesar în momentul ăsta.

Eu am fost o persoană care la un moment dat s-a săturat să aștepte să se gândească cum să facă ceva și s-a apucat pur și simplu să facă ceva, dar asta din motivul că în țara noastră nu există niciun fel de resursă, niciun fel de informație.

Dacă vrei să te apuci de Wedding Planning nu ai altă solute decât să fii autodidact si ăsta e un motiv pentru care consider că e un moment super potrivit să apără așa ceva pe piață. Mă bucur că am găsit în sfârșit mediul, oamenii, si eu știu, conjunctura potrivită desfășurării acestui tip de curs.

DallesGO : Cum este piata de Wedding Planning?

Andrada Sas : Acum, să zic 7, 8 ani ocupația asta era practic inexistentă în România. Denumirea de wedding planner există, însă în realitate erau oameni care se ocupau cu altceva, fie erau floriști, fie făceau invitații,  fie erau persoanele de la restaurante sau de la hoteluri care se ocupau cumva doar de lucrurile care privesc restaurantul sau hotelul, și nu existau acești consilieri, consultanți, coordonatori…cum vrei tu să le spui, care sunt în realitate wedding planneri.

A fost destul de dificil pentru mine să explic ce am în cap, ce vreau să fac. Am fost foarte bucuroasă când m-am apucat să fac research si am văzut că în alte țări există, genul ăsta, modelul ăsta de business si că nu e totul în capul meu, puteam crede asta la un moment dat.

DallesGO : Cum se va desfasura cursul ?

Andrada Sas : Foarte mulți invitați, aproape, nu chiar la fiecare curs, dar la mai mult de jumătate dintre cursuri o să fie un invitat. Unele dintre cursuri vor beneficia de demonstrații.

Sunt niște lucruri super interesante, aș spune mai multe, dar nu vreau să stric surprizele pentru că m-am entuziasmat și eu când am vorbit cu oamenii.

E un curs foarte variat așa, nu e sub nicio formă plictisitor. În fiecare curs se discută cu totul altceva, invitații sigur o să aducă multă culoare. Sunt lucruri interesante și chiar cred că e un curs care nu ar trebui să fie ratat.

DallesGO : Ce stii sa faci dupa finalizarea cursului?

Andrada Sas : După finalizarea acestui curs, orice persoană care a participat la el va ști să parcurgă toți pașii necesari ca să organizeze un eveniment mediu.

Mă întreabă foarte des lumea dacă e greu să organizezi o nuntă si răspunsul este că nu este greu dacă știi ce ai de făcut.

Dacă știi ce ai de făcut aș putea să spun că este chiar ușor. Partea grea este cea emoțională sau cea de comunicare,dar procesul în sine de organizare nu este deloc greu.

Pe de altă parte dacă nu știi ce ai de făcut și nu știi în ce ordine să le iei  nu știi la cine să mergi, cu cine să discuți poate să fie copleșitor. Oricine care își dorește să organizeze minim o nuntă ar trebui să participe la acest curs.

 

Leave a Reply