0769 041 711
info@dallesgo.ro

Nick Barna îți spune care sunt tendințe anului 2018 în make-up

Tendințele de machiaj ale anului 2018 sunt atât de variate încât oricine își poate găsă ceva care să i se potrivească. Nick Barna, make-up artist cu experiență și profesorul cursurilor de make-up din cadrul DallesGO, a punctat care sunt cele mai importante trenduri și cum pot fi ele realizate pentru un rezultat wow.

 

Contur estompat – Dacă până acum rujul trebuia completat de conturul de buze, anul acesta putem să uităm la el. Tendințele merg spre un look neglijent, cu buze neuniforme, ca și când tocmai ați mâncat un fruct sau v-ați sărutat cu iubitul. Tips: aplicați punctiform o cantitate mică de ruj în mijlocul buzelor și estompați ușor cu degetele.

Smudged lips 2018

Efectul no make-up – Un machiaj la moda acum care ascunde cu grijă câte ore ai petrecut dimineața în fața oglinzii. Pentru acest efect vei avea nevoie de un corector care sa ascundă defectele minore, un fard de obraz sau iluminator pentru a improspata aspectul tenului, un rimel negru, un gel incolor pentru sprancene și un ruj nude.

nomakeup

Negative space cat eye – Sezonul acesta se merge pe simplitate în zona ochilor, creionul khol sau tușul negru fiind singurul produs de care ai nevoie pentru un machiaj in tendinte. Vorbim despre o conturare a ochilor, însă ceva mai grafică, cu linii precise, fără umplere.

negative space cat eye

Dark eyes – O altă abordare a conturării ochilor, însă mult mai intensă și mai apropiată de baza genelor. Nu este de ajuns să vă conturați numai pleoapa superioară, ci acum trebuie aplicată o linie la fel de groasă și la nivelul pleoapei inferioare pentru a crea o privire răvășitoare.

Contur negru tendinte 2018

Pomeți colorați – Sezonul acesta, contouringul alcela foarte evident a fost înlocuit cu fardul de obraz roz: de la nuanțe blânde de piersici, până la teracotă intens, aceasta creează un efect de prospețime. Dacă ești suficient de îndrăzneață, îl poți aplica pe osul zigomatic până chiar spre tâmplă.

blush_9496.jpeg_north_1160x_white

Glitter mania – Stralucirea oferită de cristalele din plastic și glitter-ul aplicate strategic, în colțurile externe ale ochilor sau sub pleoapa inferioară, vor face ca magia să reziste timp îndelungat. Acest tip de machiaj, deși nu este potrivit pentru stradă, te va face să pari mult mai interesantă.

5_jpg_3732_north_1160x_white

Daca vrei sa inveti mai multe de la Nick Barna, îl găsești la cursurile de Make-up de la DallesGO. Inscrie-te completand formularul de aici sau apelând numărul de telefon: 0769.041.711

Leave a Reply