0769 041 711
info@dallesgo.ro

MODA DallesGO – Colectiile de absolvire – mai 2019

2. ecommerce

Absolventii cursurilor de Design Vestimentar, Palarii, Design  Genti, Tipare si Croitorie din cadrul departamentului Moda DallesGO si-au prezentat colectiile de absolvire in cadrul unui eveniment amplu, desfasurat pe durata a doua zile, in cadrul Promenada Mall. 

Dupa saptamani intregi de desenat schite tehnice si artistice, creat mood board-uri, proiectat prototipuri, taiat si cusut, absolventii DallesGo si-au vazut visul cu ochii: propriile creatii au facut cunostinta cu marele public in cadrul unor defilari de moda spectaculoase. Astfel, acestia nu doar ca au trecut prin absolut toate etapele crearii unei colectii, incluzand feetingul si backstage-ul unei prezentari de moda, dar au trait pe viu emotiile momentului in care cunoscuti si conoscatori s-au intalnit cu latura lor creativa.

De-a lungul a 20 de saptamani cursantii de la Design Vestimentar au studiat totul despre crearea unei colectii, de la primele schite și pana la construirea propriu-zisa a unor piese vestimentare care sa spuna o poveste. Celebrul designer Doina Levintza a coordonat grupa de Avansati a cursului de Design Vestimentar, in timp ce Lena Criveanu i-a indrumat pe cei care acum au pasit pentru prima oara pe drumul creativ al designului vestimentar. Kristina Dragomir i-a ajutat pe absolventii cursului de palarii sa isi transforme fanteziile in realitate, intr-o colectie de palarii si accesorii de cap extrem de unitara și spectaculoasa. Otilia Flonta, designer cu experienta vasta pe piata internationala de marochinarie, a facut un pas inainte alaturi de cursantii de la Design  Genti, care au ajuns sa aduca la realitate accesoriile mult visate. Alex Niculescu i-a învatat ABC-ul unei meserii complexe, aceea de croitor și de desenator de tipare, absolventii stiind la finalul a 20 de saptamani sa confectioneze piese de baza si modele derivate din acestea.

Multi dintre acesti absolventi vin din domenii complet diferite de cele pe care le studiaza la DallesGO, așa ca realizarea acestor colectii constituie pentru ei un vis devenit realitate.

“Ne bucuram ca evenimentul “Moda DallesGO – colectiile de absolvire”  devine de la sezon la sezon tot mai amplu datorita dezvoltarii accelerate a domeniilor acoperite și a numarului din ce in ce mai mare de absolventi. Asta se traduce in implicarea a tot mai multor designeri, fotografi, make-up artisti, modele, absolventi ai cursurilor DallesGO.  De exemplu, in cadrul acestui eveniment au fost 120 de designeri, 15 make-up artisti, 20 de fotografi si 100 de modele. Am avut un public de aproximativ 500 de persoane in fiecare seara a evenimentului. Iar expunerea pe Social Media a strans peste 100.000 de interactiuni!” declara Cristian Banica, managerul DallesGO.

DallesGO este cea mai importanta platforma de cursuri interactive after work din Romania, cu centre in toate marile orase ale tarii: București, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov, Oradea, Craiova, Sibiu, Galati. De ani de zile inspira oamenii sa iși urmeze visele și pasiunile de o viata si descopera talente in toate domeniile industriilor creative.

 

Leave a Reply