0769 041 711
info@dallesgo.ro

Make-up artistul Narcisa Simandan iti spune care sunt trendurile anului 2017

Tendintele in machiaj pentru anul 2017 readuc in prim-plan anii ’80, cu linii geometrice, culori puternice si glitter cat cuprinde. Make-up artist-ul Narcisa Simandan iti spune care sunt cele mai importante noutati.

narcisa-simandan2

Narcisa Simandan, make-up artist

 

Avem o multitudine de tendinte, pe alese, pentru toata lumea!:)

MACHIAJUL NUDE

Texturi usoare pentru a scoate in evidenta frumusetea naturala a fetei. Fond de ten cu acoperire mica, farduri cremoase pentru pleoape in culori neutre, blush discret si rujuri naturale..toate pentru un look fresh!

machiaj nude dallesgo

TUSUL – EYE LINER

Tusul nu se demodeaza, dar acum avem linii mai geometrice, grafice si putem experimenta si diverse culori (verde,albastru,orange,violet)

make-up trend 2017

MACHIAJ STRALUCITOR-SCLIPICI

Inspirat din anii ’80, ideal pentru un machiaj de petrecere! Auriu, bronz, argintiu ,o multitudine de culori.Putem aplica pe pleoape, pe sprancene, sub sprancene..chiar si pe gene.

machiaj sclipici trend 2017

GENE LIPITE

Se poarta gene lungi si cu mult volum (putem apela si la gene false), dar si gene lipite, groase, pline, ca niste paianjeni.

gene lipite trend 2017

SPRANCENE NATURALE

Naturale, adica nepensate! Se pastreaza forma naturala (daca sunt groase si dese cu atat mai bine), se perie in sus si se fixeaza cu un gel incolor.

sprancene naturale dallesgo

CURCUBEU – FARDURI COLORATE

Culori indraznete pe pleoape, pasteluri neon, nuante metalice. Culoare rosie va fi un must have!

PicMonkey Collage-8

BUZE EXCENTRICE

Buze pigmentate in nuante inchise, ciocolata, marsala, dar si negru pruna pentru un look gotic. Insa ramane in tendinte si rosul. Daca alegem un ruj puternic, machiajul tenului si al ochilor trebuie sa fie natural.

rujuri inchise la culoare dallesgo

 

 

Leave a Reply