0769 041 711
info@dallesgo.ro

La cursul de Colorimetrie vei afla tot ce trebuie sa stii despre colorarea parului

Te-a fascinat dintotdeauna modul în care vopseaua de păr poate transforma total fizionomia unei persoane? Dacă răspunsul este „da te așteptăm la noul curs de Colorimetrie DallesGO

La cursul de Colorimetrie DallesGO susținut de Cameia Negrea vei învăța tot ce trebuie să știi despre colorarea părului, iar pe parcursul celor 12 săptămâni intense vei studia și exersa pe modele reale. Pornind de la cunoașterea structurii firului de păr și clasificarea acestuia, vei trece prin noțiunile de teorie a culorii, structura și culoarea părului, vei învăța cum să obții culorile de păr și cum să alegi nuanța corectă în funcție de fizionomia clientului. De asemenea, vei afla care sunt tehnicile de colorare și depigmentare, cum le combini, pentru ca în final să realizezi cele mai reușite schimbări de look.

În plus, dacă vrei să-ți urmezi pasiunea after work sau vrei să îți dezvolți un alt talent care poate deveni o carieră, Universul DallesGO a selectat pentru tine cele mai interesante cursuri în cele mai hot domenii ale momentului: Stilism, Fashion, Make-up, Hairstyling, Design, Fotografie, Video, Cooking, Interior Design, Actorie, Mindfulness, Marketing Online, PR, Personal Branding, E-commerce, Antreprenoriat sau Public Speaking.

Pășește în Universul DallesGO și îndeplinește-ți dorințele: www.dallesgo.ro sau  0769.041.711

Leave a Reply