0769 041 711
info@dallesgo.ro

Învață secretele cofetăriei de la Ana Consulea, profesorul noului curs DallesGO

Deserturile sunt prefertele tuturor așa că la DallesGO te ajutăm să te specializezi în prepararea lor. Am introdus in portofoliul nostru cursul de Cofetărie, unde timp de trei luni Ana Consulea ( Zexe Braserie) îți va dezvălui cele mai ascunse secrete ale cofetăriei și te va transforma într-un adevărat maestru în prepararea dulciurilor.

Fie că îți dorești o meserie de cofetar sau pur și simplu vrei să înveți să pregătești cele mai delicioase deserturi, pentru a-ți impresiona familia și apropiații, cursul de Cofetărie este locul în care viața ta poate deveni un pic mai dulce. Cu o experiență acumulată în Franța, la prestigioasa Școală de Cofetari din Montbeliard, unde a avut șansa de a lua lecții de la unul dintre cei mai buni 100 de cofetari artizani ai lumii, Eric Vergane, sau de la Pierre Herme ( Zeul Macarons), cofetarul Ana Consulea îți oferă acum ocazia de a învăța și tu secretele preparării celor mai delicioase deserturi ale lumii.

Ana Consulea: Este un curs interactiv, total diferit de ceea ce există pe piață în acest moment, și are la bază programa după care și eu, la rândul meu, am studiat în Franța. Vor fi 12 săptămâni intense în care vom pregăti cele mai iubite deserturi.

Urmează-ți pasiunea și rezervă-ți un loc chiar acum!

www.dallesgo.ro/ info@dallesgo.ro / 0769.041 711.

Leave a Reply