0769 041 711
info@dallesgo.ro

Frumusetea se invata la cursul de Cosmetica DallesGO

Dacă te încântă ideea de a-i face pe oameni să se simtă și să arate bine, vino la cursul de Cosmetica DallesGO și află secretele care stau la baza meseriei de cosmetician.

Cu o experiență de peste 30 de ani în cosmetica, Lămâița Gălan îți va dezvalui, începând cu luna februarie, tot ce trebuie să știi despre piele. La cursul de Cosmetică vei învăța să clasifici și să tratezi fiecare tip de ten în parte, vei afla despre procedurile care stau la baza tratamentelor cosmetice, cum se stabilește un tratament și cum este influențată structura epidermei. La finalul celor celor trei luni de studiu intens și practică vei fi pregătit să îmbrățișezi cea mai frumoasa meserie, aceea de cosmetician.

În plus, dacă vrei să-ți urmezi pasiunea after work sau vrei să îți dezvolți un alt talent care poate deveni o carieră, Universul DallesGO a selectat pentru tine cele mai interesante cursuri în cele mai hot domenii ale momentului: Stilism, Fashion, Make-up, Hairstyling, Design, Fotografie, Video, Cooking, Interior Design, Actorie, Mindfulness, Marketing Online, PR, Personal Branding, E-commerce, Antreprenoriat sau Public Speaking.

Rezervă-ți un loc chiar acum pe: www.dallesgo.ro sau  0769.041.711

Leave a Reply