0769 041 711
info@dallesgo.ro

Follow the Dream, prima colecție vestimentară a elevilor Doinei Levintza

A fost o seară memorabilă pentru absolvenții cursului de design vestimentar avansați DallesGO, coordonat de Doina Levintza. Aceștia și-au prezentat mini-colecțiile  în aplauzele celor prezenți, printre care și vedete din lumea modei.

Doina Levintza a ales să-și împărtășească cunoștințele de designer, iar după cinci luni de cursuri intensive, absolventele sale de la cursul de design vestimentar avansați, pe care îl predă la DallesGO, și-au prezentat mini-colecțiile în fața a zeci de persoane.  Ovidiu Buta, Stephan Pelger sau Joaquin Bonilla s-au numărat printre invitații speciali care au admirat colecția Follow the Dream ce a reunit 45 de ținute create și gândite de cei nouă tineri designeri.

„Am plecat de la ideea că toți cei care optează pentru aceste cursuri caută să schimbe ceva, să își ofere noi provocări, să urmeze un vis pe care nu au avut curaj să îl urmeze în trecut (asta pentru că au deja o carieră în alt domeniu) sau pur și simplu să își urmeze calea ( în cazul celor tineri)”, spune Angi Dumitrescu, asistenta Doinei Levintza.

Absolvenții cursului de Design Vestimentar predat de Doina Levintza au evoluat spectaculos în cele cinci luni de studii și au acumulat un bagaj impresionant de cunoștințe din domeniul modei, de la istoria costumului la legăturile subtile dintre evenimentele sociale și fenomenul fashion, iar acum au făcut un pas important în cariera lor – lansarea primei colecții.

„AFTERGLOW” este mini-colecția semnată de Alexandra Sandu si cuprinde cinci rochii create pentru femeile care vor sa straluceasca la o petrecere pe malul marii, o petrecere in natura, gradina, un eveniment relaxat…, dar care cauta in acelasi timp si senzatia de comoditate si naturalete, astfel pentru toate tinutele colectiei s-au folosit doar materiale naturale: matase naturala, voal de matase naturala, jerse de bumbac.
„M-am inspirat din culorile cerului la apus si amurg, culori calde in nuante de galben-oranj, bej-crem, roz prafuit, bordo. Ca un twist personal, am folosit elemente de drapaj”, spune Alexandra.

“Colectia surprinde intr-o maniera subtila, dar totusi  remarcabila, fuziunea dintre extravagant si simplu, dintre transparenta si opac, dar si pe cea dintre diferitele texturi si contraste. Altfel spus, colectia se caracterizeaza printr-o <<exuberanta a jocului>>”, spune Tache Diana, una dintre absolvente, despre  mini-colecția ei pe care a numit-o Fusion.

“Harmonie” este numele pe care Cristina Stefanov l-a dat colecției sale inspirate de Sagrada Familia: “Culorile folosite sunt vii, inspirate din cele ale vitraliilor catedralei, prin care atunci cand patrunde soarele, se reflecta jocuri de lumini pe stalpii albi sub forma de copaci”.

Claudia Georgescu s-a inspirat pentru mini-colecția „Present Perfect” din moda primei jumătăți a secolului trecut: „Are o linie fluidă și confortabilă, cu siluete și eleganță retro, dar integrată perfect în actualitate prin imprimeul grafic”

In schimb, daca vă plac articolele vestimentare din denim, Teodora Șerbănescu a pregătit cinci ținute spectaculoase: “Unul dintre principalele atuuri ale colectiei consider a fi adaptarea materialului denim (care este asociat cu un ritm activ/modern al vietii) la tusa clasic-eleganta ale unei femei complexe“.

Machiajul și coafura modelelor vor fi realizate de cursanții diviziilor de Make-up și Hairstyling avansați, coordonate de Narcisa Simandan, Nick Barna și Camelia Negrea, iar modelele vor fi asigurate Victoria Models.

Universul DallesGO este cea mai mare platforma de cursuri after-work destinate industriilor creative. Infiintat in 2010, proiectul DallesGo este un loc al oamenilor pasionati de dezvoltare personala si profesionala, o comunitate sustinuta de dorinta de a invata si de a experimenta, ce atrage implicarea celor interesati de tot ceea ce inseamna arta, creativitate si profesionalism in adevaratul sens al cuvantului. Cursurile sunt destinate persoanelor conectate la tot ce este nou, care vor sa-si transforme pasiunile in hobby-uri sau profesie si pregatesc cursanti in domeniile Fashion, Beauty, Fotografie, Design Interior, Gastronomie, Comunicare sau Marketing Online. Proiectul continua sa se dezvolte de la an la an si sa ofere cursatilor sai noi provocari, experiente interactive si insight valoros din industriile creative.

Înscrie-te și tu la Cursul de Design Vestimentar predat de Doina Levintza: http://dallesgo.ro/cursuri-design-vestimentar/

 

Leave a Reply