0769 041 711
info@dallesgo.ro

Platforma de cursuri after-work Universul DallesGO s-a născut în urmă cu patru ani, într-o zi pe care, în mod natural, o asociem cu noile începuturi și cu schimbarea: 15 septembrie. Clădit din pasiune și consolidat din dorința de a descoperi oameni pasionați și de a le oferi contextul și oportunitatea de a învăța, crește și de a își duce hobby-urile creative la nivel de start-up și business, Universul DallesGO este în prezent cea mai cunoscută platformă de cursuri interactive din București, devenind un etalon pentru excelență în educația alternativă, contemporană.

Cursurile sunt destinate persoanelor conectate la tot ce este nou, care vor să-și transforme pasiunile în hobby-uri sau profesie. Profesorii au cariere spectaculoase, disponibilitatea și dorința să transmită mai departe know-how-ul lor, fiind profesioniști reputați în domeniile pe care le reprezintă. Ne dorim să recrutăm talente și să le promovăm. Cursurile sunt interactive și îți dau ocazia să îți probezi în timp real aptitudinile, să dezvolți proiecte creative de impact și să beneficiezi de networking într-un context benefic profesional și social. Fiecare curs are o finalitate concretă – fie o expoziție, o activare online sau un proiect specific.

TREI MOTIVE CARE FAC DIFERENTA

PROFESORII. Creat din pasiunea pentru dezvoltarea personală în industriile creative și conceput ca un spațiu de learning, de auto-descoperire și de networking cu profesioniști din industria creativă, DallesGO continuă să crească, oferindu-le cursanților săi experiențe din ce în ce mai interactive și o educație profesională prin excelență. Nu întamplător, pentru cursurile after work de la Universul DallesGO încă de la început am ales ca profesori cele mai sonore nume din zona industriilor creative – practicieni cu charismă și reputație profesională puternică.

METODA DE LUCRU. Cursurile sunt interactive și oferă un context puternic de networking și exercițiu, într-un mediu racordat la tendințele actuale din industria creativă.

FINALITATEA. Cursurile DallesGO au o finalitate concretă în cadrul fiecărui modul ales, tradusă prin proiecte special (campanii de PR și online, prezentări de modă, shootinguri fashion&beauty, expoziții sau implicarea în evenimente partenere DallesGO).