0769 041 711
info@dallesgo.ro

Colectiile de absolvire Primavara – Vara 2018 DallesGO Fashion Design

Fii gata sa descoperi cele mai noi colectii vestimentare ale sezonului alaturi de nume avizare ale industriei modei din Romania!

Doina Levintza, Lena Criveanu, Kristina Dragomir, Mihaela Glavan, Otilia Flonta si Maria Filipescu si-au impartasit cunostintele in domeniul designului celor care isi doresc sa aduca un aer fresh modei romanesti. Astfel ca, în cele cinci luni de studii intensive, absolventii cursurilor DallesGO, cea mai importanta platforma de cursuri din tara, au acumulat un bagaj impresionant de cunoștințe din domeniul modei, iar acum a venit momentul sa faca un pas important în cariera lor – lansarea primei colecții.

 

Vino sa vezi creatiile unice realizate de oameni talentati, de care, cu siguranta, vei mai auzi daca esti o persoana mereu la curent cu tot ce misca in industria modei.

 

Cand?

Pe 9 mai, de la ora 20:00,vom vedea creatiile absolventilor cursurilor de Design Vestimentar Incepatori, completate de accesoriile confectionate de absolventii cursurilor de Design Bijuteriisi Design Palarii.

Iar pe10 mai, tot de la ora 20:00,este randul absolventilor cursurilor de Design Vestimenter Avansatisi Design Pantofi sa ne arate o noua viziune asupra modei.

Unde?

Te asteptam pe Strada Ion Otetelesteanu, Nr.2, în noua Sala Design DallesGO, la parter.

 

Machiajul și coafura modelelor vor fi realizate de cursanții diviziilor de Make-up și Hairstyling avansați, coordonate de Nick Barna și Alex Somandroiu, iar modelele vor fi asigurate de Victoria Models.

 

 

Universul DallesGO este cea mai importanta platforma de cursuri after-work din tara destinate industriilor creative. Infiintat in 2010, proiectul DallesGo este un loc al oamenilor pasionati de dezvoltare personala si profesionala, o comunitate sustinuta de dorinta de a invata si de a experimenta, ce atrage implicarea celor interesati de tot ceea ce inseamna arta, creativitate si profesionalism in adevaratul sens al cuvantului. Cursurile sunt destinate persoanelor conectate la tot ce este nou, care vor sa-si transforme pasiunile in hobby-uri sau profesie si pregatesc cursanti in domeniile Fashion, Beauty, Fotografie, Design Interior, Gastronomie, Comunicare sau Marketing Online. Proiectul continua sa se dezvolte de la an la an si sa ofere cursatilor sai noi provocari, experiente interactive si insight valoros din industriile creative.

 

 

Leave a Reply