0769 041 711
info@dallesgo.ro

Cine are nevoie de un stilist?

De multe ori te confrunti cu probleme de stil sau nu stii cum sa te imbraci in asa fel incat sa te simti bine in pielea ta… In aceste momente singura solutie devine aceea de a-ti alege un stilist care sa te ajute sa te descoperi. Cand vorbim despre un stilist vorbim despre un om care sa te ajute sa-ti intelegi propriul stil vestimentar, nu vorbim despre un om care iti construieste garderoba si atat. El te va invata sa faci alegerile vestimentare corecte, va fi la dispozitia ta pentru a te face sa intelegi ca hainele trec pragul modei si ele trebuie sa reflecte stilul de viata si statului pe care le ai. Trebuie sa-ti stabilesti limitele intre tendinte si propria imaginatie.

Un stilist este un om care ramane in urma in momentul in care te-a facut sa te intelegi pe tine insuti, sa te constientizezi. Tendintele se schimba, dar baza formata in ceea ce priveste vestimentatia va fi cea care te va ajuta sa evoluezi o data cu moda. Nu trebuie sa confunzi ideea de stilist cu cea de personal shopper. Un personal shopper este acea persoana in care un om are suficienta incredere incat sa-i dea un buget pentru ca cumpara doar lucrurile corecte. Exista oameni care aleg sa faca asta din varii motive cum ar fi lipsa timpului ori comoditatea.

Stilistul nu sta doar la dispozitia vedetelor asa cum se crede in general. Tipurile de oameni care aleg sa ceara ajutor de la un om calificat in acest sens vin din zone diverese, de la simple tinere pana la oameni din zona corporatiilor sau oameni care intra in alta etapa a vietii sau pur si simplu doresc o schimbare, fie ca au depasit niste momente grele sau doar doresc un nou start in viata lor. Astfel, nu trebuie sa eziti niciodata sa ceri ajutorul atunci cand nu te descurci deoarece felul in care arati iti va imbunatati atat statutul, cat si felul in care te simti cu tine insuti.

Leave a Reply