0769 041 711
info@dallesgo.ro

Chef Patrizia Paglieri te invata secretele bucatariei mediteraneene

Incepand cu luna februarie, DallesGO vine cu o surpriza pentru pasionatii de gatit. Chef Patrizia Paglieri va preda cursul de “Cooking Italia by Patrizia”, prin care isi propune sa-i invete pe participanti secretele bucatariei mediteraneene.

Cand spui Patrizia Paglieri te gandesti instant la aromata bucatarie italiana. Cu o experienta de peste 30 de ani, fostul jurat al emisiunii MasteChef si-a conturat pasiunea pentru arta culinara inca din copilarie, cand in bucataria bunicii, descoperea cum sa imbine aromele care dau farmecul mancarurilor traditionale din Liguria. Acum, vrea sa imparta aceste secrete si cu viitorii elevi ai cursului pe care-l va preda la DallesGO.
Ce ar trebui sa stie cei care isi doresc sa devina bucatari?
Pasiunea este importanta in orice, nu poti face ceva bine fara a fi pasionat cu adevarat. Iar cei care isi doresc sa devina bucatari trebuie sa experimenteze tot felul de retete, pentru ca este important sa stie sa potriveasca ingredientele. De exemplu, sunt ingrediente despre care ai crede ca nu au ce cauta impreuna, asta pana cand le combini si descoperi o aroma noua, deosebita.Practica si scoala sunt foarte importante in aceasta meserie.
Ca ai adus vorba de scoala, incepand cu luna februarie vei preda un nou curs de gatit la DallesGO. La ce ar trebui sa se astepte cei care se vor inscrie?
Vor fi 12 lectii in care vor invata bazele preparatelor mediteraneene si italiene. Fiecare lectie cuprinde un meniu complet, iar la final absolventii vor fi capabili sa pregateasca foarte multe feluri de mancare. Nu vor mai fi luati prin surprindere atunci cand se vor trezi cu invitati la usa, ba vor primi chiar si aprecieri. Este un curs dinamic, care se adreseaza atat amatorilor, cat si celor care isi doresc sa-si transforme pasiunea in cariera.
Care sunt trucurile de baza pe care le recomanzi?
Sa nu prajiti niciodata cu ulei extravirgin de masline, sa nu folositi parmezan la peste, sa nu puneti foarte mult usturoi crud, sa-l prajiti putin inainte pentru a nu acoperi celelalte arome. De exemplu, daca gatiti un peste este foarte important sa simtiti gustul de peste, chiar daca peste el adaugati inca 100 de arome. Puse intr-o anumita oridine, pe care cursantii o vor invata la cursurile DallesGO, ingredientele nu vor acoperi aroma principala, ci, din contra, o vor scoate in evidenta.
Grabeste-te, numarul locurilor la cursul predat de Chef Patrizia Paglieri sunt limitate!
Inscrie-te pe www.dallesgo.ro/ 0769.041.711.

Leave a Reply