0769 041 711
info@dallesgo.ro

Andreea Vasile este noul profesor al cursului de Actorie DallesGO

 

Nu-i așa că măcar o dată ți-ai imaginat cum ar fi să joci într-o piesă de teatru? Meseria de actor este cu adevărat fascinantă, iar la DallesGO acest vis poate deveni realitate! Înscrie-te la cursul de Actorie, unde o vei avea profesoară pe celebra actriță Andreea Vasile, alături de care vei parcurge toate etapele care te vor ajuta să devii actor.

Absolventă a UNATC, Andreea Vasile este deja un nume important în cinematografia românească. Face parte din noul val de actori talentați, iar în portofoliul ei se regăsesc piese de teatru, seriale și filme ce au avut un succes răsunător atât în țară, cât și în străinătate. A avut roluri în super producțiile românești precum „Umbre”, „Deschide ochii” sau lungmetrajul „De ce eu?”, pentru care, împreună cu întreaga echipă, a luat “Premiul Criticii pentru cel mai bun film din Balkan Competition”, la Sofia International Film Festival.

Cu o așa experiență în spate, în cele 12 săptămâni de cursuri intensive de actorie, Andreea Vasile te va purta prin toate etapele montării unei piese de teatru, de la lucrul pe text, la memorarea replicilor, pentru ca în final să deții toate secretele actoriei. Cursul se va încheia fie cu o rerpezentație cu public, pusă în scenă la Teatrul Act, fie cu un scurt film care va putea fi vizionat online.

Nu mai sta pe gânduri și urmează-ți pasiunea! În plus, din portofoliul DallesGo nu lipsesc cursurile cu tradiție: Stilism și Tendințe în modă, Make-Up, Hairstyling, Design, Fotografie, Cooking, Interior Design, Actorie, Mindfulness, Marketing Online, PR, E-commerce, Antreprenoriat sau Public Speaking. Tot ce trebuie să faci este să crezi în pasiunea ta și să te lași îndrumat de echipa de profesori DallesGO fosrmată din nume sonore ale industriilor creative, dispuse să împărtășească cu tine din vasta lor experiență!

Rezervă-ți un loc chiar acum pe: www.dallesgo.ro/ info@dallesgo.ro / 0769.041 711.

Leave a Reply