0769 041 711
info@dallesgo.ro

Andreea Vasile : “…acesta este câștigul major, nu ce se întâmplă la spectacol, ce se întâmplă cu ei în aceste două săptămâni. “

Absolventă a UNATC, Andreea Vasile este deja un nume important in cinematografia romaneasca. Face parte din noul val de actori talentati, iar in portofoliul ei se regasesc piese de teatru, seriale si filme ce au avut un succes rasunator atat in tara, cat si in strainatate. A avut roluri in super productiile romanesti precum „Umbre”, „Deschide ochii” sau lungmetrajul „De ce eu?”, pentru care, impreuna cu intreaga echipa, a luat “Premiul Criticii pentru cel mai bun film din Balkan Competition”, la Sofia International Film Festival.
 
DallesGO : Cum e atmosfera inainte de spectacol ?

Andreea Vasile : Pentru mine este important pentru că se simt (cursantii) extrem de vulnerabili și îmi place că se simt vulnerabili și sunt și emoționați. Evident că presiunea faptului că îți vin prieteni, rude, cunoștințe, și că vrei să scoți ce ai tu mai bun din tine e foarte mare, dar în același timp le spun pe tot parcursul ședințelor, le tot explic că ce e cel mai important este ca ei să fi câștigat ceva și că acesta este câștigul major, nu ce se întâmplă la spectacol, ce se întâmplă cu ei în aceste două săptămâni.

Cum vii pentru prima dată la cursul acesta, pentru ce vii la cursul acesta, și faptul că tu la final te urci pe scenă și faci o piesă de teatru, pentru mine ăsta este un secret, e mai puțin important, e mai important cum anume au evoluat ei în aceste douăsprezece săptămâni și ce s-a întâmplat cu ei, cum se simt de fiecare data când se urcă pe scenă și cum evoluează de la o repetiție la alta.

DallesGO : Cine esti si ce faci ?

Cursant : Am nevoie să joc, e ca aerul pentru mine și în momentul în care am aflat că existați, am venit.

Cursant : Am 34 de ani, nu sunt născut în București, mă ocup cu scrisul, cu regia și cu actoria, adică învăț și le mai și fac.

Cursant: Numele meu este Miruna, am 28 de ani și îmi plac oamenii foarte mult. Este singura mea pasiune pe care pot sa o definesc cu adevărat. Să vorbesc și să petrec timp cu ei.

DallesGO : Cum ai aflat de curs ?

Cursant  : O știam pe Andreea și mi-a plăcut foarte mult cum a jucat în Umbre, mi s-a părut că joacă foarte tare, cursajos, asumat, și chiar are tupeu ca actor și mi-a plăcut asta foarte mult și am vrut să fac un curs cu ea.

DallesGO : Cum este Andreea ?

Cursant : Îmi plac foarte mult remarcile extrem de obiective ale Andreei. Este un om extraordinar de corect și ceea îți spune, e la obiect și menit să te ajute.

Cursant : Ce mi se pare diferit la Andreea este clar faptul că are atât de multă experiență, Aduce toate chestiile astea și fiecare lucru, fiecare situație o priveste din foarte multe perspective și asta mi se pare diferit.

Mi se pare fain și faptul că ea este foarte profi și atât eu, dar mai ales colegii mei am evoluat foarte mult în perioada asta cât am lucrat, în 3 luni de zile mi se pare ca am evoluat foarte, foarte mult.

Cursant : M-a marcat, este un on care transmite foarte multe. Și bune, și rele și e foartă intensă și asta mi-a plăcut cel mai mult. Mi-a dat aripi. Nu știu ce s-a schimbat altceva în afară de faptul că mi-a dat încredere în mine și pentru mine asta înseamnă foarte mult.

DallesGO : Cum te simti acum ?

Cursant : La momentul ăsta nu am emoții, am avut emoții înainte să intru la repetiția  generală. Sper din suflet să nu am emoții foarte mari, în momentul în care o să intru. Și chiar dacă o să le am, o să încerc să le stăpânesc.

DallesGO : Pe cine ai invitat ? 

Cursant: Soția mea și mai mulți prieteni. Rude, dușmani, colaboratori, vecini, doamna de la Mega, pe doamna administrator am chemat-o.

Leave a Reply